Nieuws

opties

opties

In de agenda staan in het oranje de opties voor huur aangegeven, dat betekend dat er nog aanvragen gedaan kunnen worden in deze periode. Wij bellen dan diegene met de optie, mochten zij niet definitief gaan dan kunnen deze weken toch in de verhuur

vanaf 15 juni

vanaf 15 juni

Vanaf 15 juni kan er weer gereisd worden door Europa! Dus de vakantie naar Lumerli kan voor jullie en de familie doorgaan!

Grenzen zwitserland weer open

Grenzen zwitserland weer open

Vandaag kwam de melding dat er op 27 mei weer enkele grensovergangen in Zwitserland open gaan, nu Duitsland nog, dan kan de zomervakantie in Lumerli toch doorgaan!

De zomervakantie

De zomervakantie

Wij hopen dat het gaat lukken om de verhuur in de zomervakantie door te kunnen laten gaan. Ik hou de informatie van de overheid in Zwitserland in de gaten en laat het iedereen weten

Een vos op het balkon

Een vos op het balkon

Elke avond komt er een vos op bezoek bij het huisje. Wat een pracht dier. Eigenlijk is het vreemd dat hij bij huisjes rondscharrelt, vermoedelijk is hij gevoerd of komt op een andere manier aan voedsel. Dat hoort natuurlijk niet, maar ja……. om zo dichtbij een vos te mogen zien is toch wel prachtig.