Gastenboek

Gastenboek

Wij hebben een heerlijke week gehad! Veel zon, lekkere temperatuur en heel veel gewandeld en geklauterd, genoten van magistrale uitzichten…echt weer heel blij van geworden!!
Wat is het daar toch waanzinnig mooi….en wat een fijn huis weer….
Ik heb de stoppen losgedraaid, koelkast en boiler uitgezet, verwarming op 5 en kachel uit.

-
(4)
(4) Lieuwe van der Lugt
dinsdag 5 maart 2013 10:52:29

Zo dat was weer een week Zwitserland en wat voor een week!. Heerlijk geskied, gewandeld en meerdere keren op de slee. Voldoende opgeladen om 6 weken te strijden tot de volgende vakantie. De sfeer was uitermate goed en gezellig met een deel van de Rodermondjes, Hester, Remco en mijn kleine broertje Jelle. Ik heb volop van de lui genoten en uiteraard ook van het huisje wat er weer prachtig bijstaat. Ik zeg Lumerli tot de zomer, herfst en volgend jaar:):):) Lieuwe(3) De Rodermondjes
zondag 24 februari 2013 13:48:53

Wat een heerlijk weekje Zwitserland. Maar 2 daagjes geskied, maar erg genoten. Leuk gesleed en heerlijk de gelegenheid gehad om huiswerk te maken. Wat een lol met de jongens vd Lugt en Remko. Hes, heerlijk gekookt en Pap heerlijk gezorgd. Wat een genot. Voor het filmpje van het stel, bezoek de facebook pagina van ZeeZoutProducties. En liken hè.

Genot.

(2) Suzanne
zaterdag 18 augustus 2012 12:26:20

Lumerli was heerlijk! De jongens hadden het schoon achter gelaten en er stond een heerlijke brownie op de keukentafel, die ging er wel in na een lange reis. Iedere dag op pad geweest en 1 dag bij het huisje gebleven, lekker in de tuin met een boek. Het is een heerlijk huis op een prachtige plek! Groet Suzanne.(1) Stefan, Saskia en de kinderen
donderdag 26 juli 2012 09:36:20

In Lumerli hebben we het ontzettend naar onze zin gehad. Een heerlijk onderkomen in een heerlijke omgeving. Geweldig weer, lekker gewandeld (beetje laffe tochten gelopen omdat onze conditie niet van dien aard bleek dat meer dan 400-500 hoogtemeters per dag tot de mogelijkheden behoorde); van de wandelingen die we wel hebben gemaakt, hebben we enorm genoten hoor! Omgeving is schitterend. Om toch nog wat mee te krijgen van het uitzicht boven de boomgrens zijn we twee maal met de kabelbaan de berg op gegaan. Aletschgletscher bekeken (imposant) en Riederalp (de naam is een gok, mijn geheugen laat me in de steek). Lekker uit eten gegaan in Binn en Ernen, dagje Brigg (vonden we wat minder). Ook hebben we veel opgestoken van het bloemenkwartet wat we dagelijks speelden. Tijd vloog voorbij. Ernen vond ik ook erg mooi.
Samenvatting: prima vakantieweek gehad en fijn dat jullie dit geweldige onderkomen met anderen delen willen!!
Groeten uit Breda, Stefan, Saskia en de kinderen

PS: Een vraagstuk waar we tijdens de vakantie het antwoord niet op hebben kunnen vinden is het volgende: het nut/doel van de aluminium bal die aan de hoek van het dak hing, in hoek van het balkon aan een koord aan het dak .... ben erg benieuwd !

Hester: voor het antwoord op deze vraag, zie het nieuwsbericht over de heksenbal.
 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha